Om os

Vindmaaler.dk har samlet et stort overblik over vindmålere. Det er vores mål at gøre siden til den ressource, som du vil benytte dig af, når du søger mere information om eller ønsker at købe en vindmåler.

Det er vores vision, at du på hjemmesiden altid finder opdateret information og vejledning omkring vindmålere. I vores research af de forskellige produkter har vi gjort os stor umage for at undersøge produkterne og deres anvendelsesmuligheder så godt som muligt.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt som forbruger at foretage et køb på baggrund af et oplyst valg, og vi har samlet et stort antal af produkter, så du nemt kan danne dig et overblik over produkterne på markedet. Når dette er sagt, så er ingen perfekte, og vi tager derfor forbehold for uddateret information og priser.

Bemærk, at hjemmesiden er reklamefinansieret gennem affiliate links og sponseret indhold. Det betyder, at hvis du foretager et køb via et af vores links, så modtager vi en mindre kommission. Denne kommission bruges bl.a. til at vedligeholde og udbygge hjemmesiden og bloggen.

KOntakt

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive til os på affiliate[@]lyttdigital.dk.

Du bedes mærke emnefeltet med “Vindmaaler.dk”.

Vi modtager gerne kommentarer  og forslag samt andre forespørgsler.

Vores adresse er:

Lytt Digital ApS
Jagtvej 215 A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
CVR: 36537930

vi støtter: